Dakrenovatie in Heist-op-den-Berg

DV Technieken

Heeft u nood aan dakrenovatie in Heist-op-den-Berg? DV Technieken komt snel ter plaatse en zorgt voor een oplossing op maat. Of u nu een volledig nieuw dak wenst of slechts een gedeelte wilt laten renoveren, ons bedrijf staat voor u klaar. Ontdek welke werken we aan uw dak kunnen uitvoeren.

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse

Een dakrenovatie op maat van uw woning

Is uw dak beschadigd door een storm of hevige regenval en is een dakherstelling onvermijdelijk? Of wilt u simpelweg eens een heel andere stijl? In beide gevallen rekent u op ons bedrijf voor een dakrenovatie op maat. Indien u een volledig nieuw dak wenst, breken wij uw oude dak af en bouwen we een nieuw frame op uit kwaliteitsvolle materialen. Wilt u enkel een gloednieuwe, glanzende dakgoot laten plaatsen? Ook dat is mogelijk! We komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken, zodat u zeker weet dat alles verloopt zoals u het wenst. Naast een specialist in dakwerkzaamheden, zijn we ook een professionele loodgieter. U rekent bijvoorbeeld op ons voor allerlei soorten sanitaire werken. Zo behoort het plaatsen van een nieuwe ketel tot een van onze vele specialiteiten.

roofing branden
Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Benieuwd naar onze werkwijze?

We leggen het graag voor u uit.

Laat uw dak renoveren door ons

Wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren door ons bedrijf voor dakwerken? Wij komen in dat geval graag langs om alles van materialen tot stijl te bespreken en bezorgen u een vrijblijvende offerte. Bel naar het nummer 0032 475 215 401 of vul ons contactformulier in, wanneer u interesse heeft in onze diensten.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

DV Technieken