Nieuwe ketel laten plaatsen in Heist-op-den-Berg

DV Technieken

Een nieuwe ketel plaatsen is voor ons bedrijf uit Heist-op-den-Berg een routineopdracht. We voeren deze taak telkens weer op professionele wijze uit, zodat u nog lange tijd gebruik kunt maken van het toestel. Heeft u nood aan een nieuwe ketel of wilt u andere sanitaire voorzieningen laten plaatsen? DV Technieken staat voor u klaar.

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse

Een nieuwe ketel laten plaatsen op een nauwkeurige wijze

Is er iets mis met uw verwarming? Dan is uw ketel wellicht het probleem. Wij sturen graag een loodgieter om dat voor u te controleren. Blijkt het inderdaad de ketel te zijn? Dan kunt u een nieuwe ketel laten plaatsen door ons bedrijf. Heeft u verluchtingsproblemen, bijvoorbeeld in uw badkamer? Ook dan komen wij ter plaatse om eventueel een nieuwe ventilatie te installeren. Welke sanitaire werken u ook wilt laten uitvoeren, bij ons rekent u steeds op een duurzaam resultaat, zodat u niet binnen de kortste keren opnieuw een specialist nodig heeft. Ook voor andere zaken zoals het plaatsen van dakgoten kunt u ons inschakelen. Uw dakherstelling is altijd in goede handen!

ventilatie ketel
Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Benieuwd naar onze werkwijze?

We leggen het graag voor u uit.

Laat de plaatsing aan ons over

Wilt u een nieuwe ketel laten plaatsen door ons gespecialiseerde bedrijf? Maak dan vandaag nog een afspraak! Dat doet u door een bericht achter te laten op het contactformulier of door ons te bellen op het nummer 0032 475 215 401. Wij komen ter plaatse langs en bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

DV Technieken