Uw specialist in verwarming

DV Technieken

Bent u op zoek naar een expert in verwarming? Dan kunt u rekenen op DV Technieken uit Heist-op-den-Berg. Vooraleer wij overgaan tot de uitvoering komen we eerst bij u ter plaatse. Zo bent u altijd zeker dat de werken volledig op maat zijn en dat u niet te veel laat uitvoeren. Welke diensten in verband met verwarming kunnen we concreet voor u uitvoeren?

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse
Snel ter plaatse
roofing branden

Dakwerken

Wat dakwerken betreft zijn we gespecialiseerd in platte daken. Deze kunnen we voorzien van roofing of van EPDM. Beide hebben hun voor- en nadelen en we geven u dan ook graag advies over de beste keuze voor uw situatie. Verder kunt u ook op ons rekenen voor lood-, koper- en zinkwerken aan uw dak. Dat kan bijvoorbeeld gaan van het plaatsen van dakgoten tot het afwerken van uw gevel in deze materialen. Heeft u nood aan daktimmerwerken? Ook dat regelen we voor u. Ten slotte staan we ook voor u klaar voor het installeren van zonnepanelen.

Offertes op maat
sanitair kraan

Sanitair

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u nieuwe sanitaire voorzieningen laten plaatsen? Of bent u net op zoek naar een vakman voor een volledig nieuwe badkamer? DV Technieken staat in beide gevallen voor u klaar. Bovendien rekent u ook op onze loodgieter voor het uitvoeren van herstellingen en algemene sanitaire werken. Wanneer u ons inschakelt zorgen wij voor de levering én de plaatsing van uw voorzieningen.

Dak- én sanitaire werken
ventilatie

Ventilatie

Ten slotte rekent u ook op DV Technieken voor het plaatsen van ventilatiesystemen. We beschikken over een brede kennis en expertise en zijn in staat om systemen van type A tot en met D+ te installeren. Bent u niet helemaal zeker welk type systeem het best is voor u? Wij geven u graag de nodige uitleg.

verwarming radiator

Wij zorgen voor een oplossing op maat voor uw verwarming

DV Technieken

Wat kunt u concreet van ons verwachten? U kunt u allereerst inschakelen voor het plaatsen van nieuwe verwarmingsinstallaties. Heeft u een oude ketel die dringend aan vervanging toe is? Dan zullen we deze verwijderen en een nieuwe ketel plaatsen. Ook wanneer u wilt overschakelen op hernieuwbare energie kut u op DV Technieken rekenen. We kunnen een zonneboiler plaatsen of een warmtepomp installeren.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Vraag om advies

Zit u met vragen over onze diensten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Wij voorzien u graag van meer uitleg en geven advies waar nodig. Neem vandaag nog contact op met ons bedrijf.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

Realisaties

Bekijk onze foto’s
DV Technieken