Ventilatie installeren in Heist-op-den-Berg

DV Technieken

Ventilatie installeren is een van de vele werkzaamheden die we bij ons bedrijf in Heist-op-den-Berg voor u kunnen regelen. DV Technieken is een specialist in het plaatsen van ventilatiesystemen en allerlei sanitaire voorzieningen. We houden steeds rekening met uw wensen en gaan bij elke opdracht nauwkeurig te werk.

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse
Snel ter plaatse
verwarmingketel

Verwarming

Indien u een oude ketel heeft die dringend aan vervanging toe is, schakelt u niemand anders in dan DV Technieken. Wij zorgen binnen de kortste keren voor een nieuwe ketel. Wenst u over te schakelen naar hernieuwbare energie? Wij garanderen een vlotte plaatsing van uw zonneboiler of warmtepomp.

Offertes op maat
sanitair kraan

Sanitair

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u nieuwe sanitaire voorzieningen laten plaatsen? Of bent u net op zoek naar een vakman voor een volledig nieuwe badkamer? DV Technieken staat in beide gevallen voor u klaar. Bovendien rekent u op onze loodgieter voor het uitvoeren van herstellingen en algemene sanitaire werken. Wanneer u ons inschakelt zorgen wij voor de levering én de plaatsing van uw voorzieningen.

Dak- én sanitaire werken
roofing branden

Dakwerken

Wat dakwerken betreft zijn we gespecialiseerd in platte daken. Deze kunnen we voorzien van roofing of van EPDM. Beide hebben hun voor- en nadelen en we geven u dan ook graag advies over de beste keuze voor uw situatie. Verder kunt u ook op ons rekenen voor lood-, koper- en zinkwerken aan uw dak. Dat kan bijvoorbeeld gaan van het plaatsen van dakgoten tot het afwerken van uw gevel in deze materialen. Heeft u nood aan daktimmerwerken? Ook dat regelen we voor u. Ten slotte staan we ook voor u klaar voor het installeren van zonnepanelen.

airco plaatsing

Ventilatie en sanitair installeren

DV Technieken

DV Technieken is gespecialiseerd in het nauwkeurig installeren van ventilatie in elke woning. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren profiteert van gezonde, frisse lucht. Dit is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar het heeft bovendien een positieve invloed op het energieverbruik van uw woning. Wilt u graag uitgebreide verbouwingen of renovatiewerken uitvoeren, zoals sanitaire werken? Dan kunnen we deze als loodgieter ook uitvoeren. Heeft u bijvoorbeeld nood aan een nieuwe verwarmingsketel? Dan komen wij deze voor u installeren. Ten slotte rekent u ook op ons voor verschillende dakwerken. We kunnen onder andere een dakrenovatie uitvoeren of dakgoten plaatsen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Neem contact op met ons voor een professionele plaatsing

Wilt u ventilatie laten installeren door onze firma voor sanitaire- en dakwerken? Contacteer ons dan vandaag nog door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0032 475 215 401. Wij komen met plezier ter plaatse en bezorgen u een offerte die volledig vrijblijvend is. Zo weet u op voorhand welke werken we eventueel zullen uitvoeren en wat de kostprijs voor deze werken is.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

Realisaties

Bekijk onze foto’s
DV Technieken