Loodgieter in Heist-op-den-Berg

DV Technieken

Bent u op zoek naar een loodgieter in Heist-op-den-Berg en omgeving? Dan zit u op de goede plek bij DV Technieken. Als gespecialiseerde vakman bieden we hulp op maat aan bij de installatie van allerlei zaken. Zowel voor nieuwbouwprojecten als verbouwingswerken, schakelt u ons in. Wij komen steeds zo snel mogelijk bij u langs.

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse

Een loodgieter met brede expertise

Als loodgieter zijn we gespecialiseerd in heel wat verschillende werken. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe ketel laten plaatsen voor uw centrale verwarming? Dan schakelt u ons in voor sanitaire werken in uw woning. Of wilt u dat uw huis goed kan verluchten? Wij installeren nauwkeurig een nieuwe ventilatie. De service van ons bedrijf voorziet alle nodige diensten van een loodgieter. Zo repareren we alles wat betreft water, gas, riool en ventilatie of verwarmingen. Ook leggen we leidingen aan en staan we in voor het onderhoud ervan. We werken steeds erg nauwkeurig en correct en zoeken eveneens naar een duurzame oplossing die past bij uw woning.

verwarmingketel
Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Benieuwd naar onze werkwijze?

We leggen het graag voor u uit.

Vraag uw offerte aan voor onze diensten

Wilt u onze loodgieter inschakelen voor werken in uw huis of appartement? Of bent u benieuwd naar de kostprijs voor bijvoorbeeld onze dakwerken, vooraleer u ons inschakelt? Geen nood, wij stellen altijd een offerte op die volledig vrijblijvend is. Zo weet u op voorhand wat u kunt verwachten en komt u nooit voor extra kosten te staan. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 0032 475 215 401 of door het contactformulier in te vullen.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

DV Technieken