Dakwerken in regio Heist-op-den-Berg

DV Technieken

Voor dakwerken in Heist-op-den-Berg en omgeving rekent u op DV Technieken. Ons bedrijf is een specialist op het gebied van dakwerken en voert allerlei soorten opdrachten uit, zodat uw dak weer tiptop in orde is. Wij zorgen steeds voor een correcte service. Transparantie en nauwkeurigheid staan nu eenmaal centraal bij ons bedrijf.

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse
Snel ter plaatse
verwarmingketel

Verwarming

Indien u een oude ketel heeft die dringend aan vervanging toe is, schakelt u niemand anders in dan DV Technieken. Wij zorgen binnen de kortste keren voor een nieuwe ketel. Wenst u over te schakelen naar hernieuwbare energie? Wij garanderen een vlotte plaatsing van uw zonneboiler of warmtepomp.

Offertes op maat
sanitair kraan

Sanitair

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u nieuwe sanitaire voorzieningen laten plaatsen? Of bent u net op zoek naar een vakman voor een volledig nieuwe badkamer? DV Technieken staat in beide gevallen voor u klaar. Bovendien rekent u op onze loodgieter voor het uitvoeren van herstellingen en algemene sanitaire werken. Wanneer u ons inschakelt zorgen wij voor de levering én de plaatsing van uw voorzieningen.

Dak- én sanitaire werken
ventilatie

Ventilatie

Ten slotte rekent u ook op DV Technieken voor het plaatsen van ventilatiesystemen. We beschikken over een brede kennis en expertise en zijn in staat om systemen van type A tot en met D+ te installeren. Bent u niet helemaal zeker welk type systeem het best is voor u? Wij geven u graag de nodige uitleg.

dakwerker

Een ruim aanbod aan dakwerken bij ons bedrijf

DV Technieken

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor allerlei soorten dakwerken. Dat kan gaan van het plaatsen van dakgoten tot het uitvoeren van dakwerkzaamheden, zoals de plaatsing van zonnepanelen. Is uw dak al vrij oud en wilt u het opwaarderen door het een welverdiende opfrisbeurt te geven? Dan zorgen wij voor een professionele dakrenovatie! U kiest zelf wat voor leien of pannen u graag wilt en wij doen voor u de rest. Is er sprake van schade, bijvoorbeeld na hevige regenval of stormweer? U kunt door ons bedrijf uw dak laten herstellen. Dankzij onze brede expertise is de kans erg groot dat we u verder kunnen helpen. Bovendien kunt u ons ook inschakelen als uw loodgieter. We komen dan ter plaatse om sanitaire werken uit te voeren.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Schakel ons in om uw dak als nieuw te maken

Wilt u dakwerken laten uitvoeren door ons loodgietersbedrijf? Of wilt u graag meer te weten komen over onze werkmethode? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dat kan door een e-mail te sturen naar info@dvtechnieken.be of via het contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij ons bedrijf en bezorgen u bovendien een vrijblijvende offerte op maat.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

Realisaties

Bekijk onze foto’s
DV Technieken