Zinkwerken Heist-op-den-Berg

DV Technieken

Wij komen met veel plezier zinkwerken uitvoeren in de regio rond Heist-op-den-Berg. Dat is namelijk een van de vele specialiteiten van DV Technieken. Als gespecialiseerde dakwerker kunnen we zeer goed overweg met allerlei materialen en zorgen we er steeds voor dat uw dak er opnieuw prachtig uitziet.

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse

Ontdek de veelzijdigheid van onze zinkwerken

Zink is niet alleen een duurzaam materiaal, maar ook zeer elegant en ideaal voor uw dak. Het materiaal heeft bovendien verschillende toepassingen, waaronder als bedekking van uw dak of als goot. Wilt u uw dak laten herstellen en daarom graag zinkwerken laten uitvoeren door onze ervaren onderneming? Dan bespreken we eerst welke mogelijkheden er allemaal bestaan en zien we samen wat het beste bij uw dak en de rest van uw woning past. Zo bent u niet alleen tevreden van het resultaat, maar profiteert u er ook nog vele jaren van. Bij DV Technieken rekent u steeds op de beste service en prijs, of u ons nu inschakelt voor zinkwerken of u interesse heeft in onze diensten als loodgieter.

dakwerken zinkwerken
Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Benieuwd naar onze werkwijze?

We leggen het graag voor u uit.

Vraag een offerte aan voor uw zinken dak

Heeft u uw zinnen gezet op een volledig zinken dak, maar wilt u graag eerst weten hoeveel dit zou kosten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan door te bellen naar het nummer 0032 475 215 401 of door ons contactformulier in te vullen. Wij geven u een nauwkeurige en vrijblijvende offerte voor deze zinkwerken. Kom zo ook meer te weten over onze andere diensten, zoals de installatie van een ventilatiesysteem.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

DV Technieken