Dakgoten plaatsen in Heist-op-den-Berg

DV Technieken

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat dakgoten kan plaatsen in regio Heist-op-den-Berg? Dan staat DV Technieken voor u klaar met een service op de maat van uw woning. Als specialist in allerlei soorten dakwerkzaamheden kunnen we u ongetwijfeld voorzien van een nieuwe dakgoot die volledig aansluit bij uw wensen.

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse

Hoe wij dakgoten plaatsen

Ons bedrijf voert al jaren dakwerken uit bij klanten en weet als geen ander hoe het plaatsen van dakgoten moet gebeuren. We komen voor deze werken en voor andere vormen van dakrenovaties, ter plaatste om de situatie te analyseren. Zo krijgen we een goede blik en kunnen we een accurate offerte voor u opstellen. We bepalen daarna welk type dakgoot en welke beugels het beste passen bij uw dak, vooraleer op een nauwkeurige manier aan de slag te gaan. DV Technieken is bovendien ook actief als gespecialiseerde loodgieter. Verbouwingen of installaties, zoals van een nieuwe ventilatie, vormen geen enkel probleem voor ons.

afwerking dak
Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Benieuwd naar onze werkwijze?

We leggen het graag voor u uit.

Vraag uw offerte aan

Wilt u het plaatsen van dakgoten overlaten aan ons gespecialiseerde bedrijf? Of wilt u andere werken aan uw dak laten uitvoeren, zoals zinkwerken? Neem in beide gevallen contact op met ons voor een offerte op maat. Dat kan door te bellen naar het nummer 0032 475 215 401 of via ons online contactformulier.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

DV Technieken