Sanitaire werken in Heist-op-den-Berg

DV Technieken

Indien u nood heeft aan een specialist in sanitaire werken in de regio rond Heist-op-den-Berg, doet u een beroep op DV Technieken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in sanitaire werkzaamheden, alsook diverse andere verbouwingswerken en installaties. Waar u ons ook voor inschakelt, u rekent bij ons op professionele en nauwkeurige service.

Offertes op maat
Dak- én sanitaire werken
Snel ter plaatse
Snel ter plaatse
verwarmingketel

Verwarming

Indien u een oude ketel heeft die dringend aan vervanging toe is, schakelt u niemand anders in dan DV Technieken. Wij zorgen binnen de kortste keren voor een nieuwe ketel. Wenst u over te schakelen naar hernieuwbare energie? Wij garanderen een vlotte plaatsing van uw zonneboiler of warmtepomp.

Offertes op maat
airco plaatsing

Ventilatie

Ten slotte rekent u ook op DV Technieken voor het plaatsen van ventilatiesystemen. We beschikken over een brede kennis en expertise en zijn in staat om systemen van type A tot en met D+ te installeren. Bent u niet helemaal zeker welk type systeem het best is voor u? Wij geven u graag de nodige uitleg.

Dak- én sanitaire werken
roofing branden

Dakwerken

Wat dakwerken betreft zijn we gespecialiseerd in platte daken. Deze kunnen we voorzien van roofing of van EPDM. Beide hebben hun voor- en nadelen en we geven u dan ook graag advies over de beste keuze voor uw situatie. Verder kunt u ook op ons rekenen voor lood-, koper- en zinkwerken aan uw dak. Dat kan bijvoorbeeld gaan van het plaatsen van dakgoten tot het afwerken van uw gevel in deze materialen. Heeft u nood aan daktimmerwerken? Ook dat regelen we voor u. Ten slotte staan we ook voor u klaar voor het installeren van zonnepanelen.

sanitair badkamer

Sanitaire werken op uw maat

DV Technieken

Als loodgieter zijn we bij DV Technieken uiteraard gespecialiseerd in sanitair en toebehoren. Zo kunnen we bijvoorbeeld een nieuwe ketel plaatsen voor uw centrale verwarming. Ook andere werken, zoals herstellingen of onderhoud, zijn geen probleem voor ons loodgietersbedrijf. Wilt u een ventilatiesysteem laten installeren? Dat doen we met plezier voor u. We gaan hierbij steeds op zoek naar een duurzame oplossing voor uw woning. Onze service gaat echter verder dan het uitvoeren van sanitaire werken. Zo zijn we ook ervaren in het uitvoeren van daktimmerwerken en kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk uw dak herstellen.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bezoek onze contactpagina

Schakel ons bedrijf in voor uw sanitair

Wilt u ons inschakelen voor sanitaire werken? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Bel hiervoor naar het nummer 0032 475 215 401 of laat iets achter op ons contactformulier. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat en beantwoorden met veel plezier al uw vragen.

Stel hier uw vraag en we helpen u verder.

Neem contact op

"*" indicates required fields

Realisaties

Bekijk onze foto’s
DV Technieken